Recepty: Maso
Možná už jste si všimli, že maso dvakrát nemusím. Když už si ho ale dám, mám ráda když je kvalitní a od dobrého chovatele. Myslím, že jen tak si z něj naše tělo dokáže vzít to nejlepší.
Možná už jste si všimli, že maso dvakrát nemusím. Když už si ho ale dám, mám ráda když je kvalitní a od dobrého chovatele. Myslím, že jen tak si z něj naše tělo dokáže vzít to nejlepší.
Chicken mango jsem poprvé ochutnala v nejmilejší brněnské indické restauraci Annapurně. Dávám si ho tam s plackama a je to senzační. Když ale skoro před rokem (už to bude rok!) začala karanténa, začala nám Annapurna chybět, a tak jsem zkusila chicken mango napodobit doma. Recept jsem… Číst dále
Tyhle bulharské karbanátky neboli kjufteta dělával můj táta a já jsem se rozhodla, že vás je konečně naučím taky! Nejsou to totiž jen tak obyčejné karbanátky, ale díky kombinaci voňavých jižanských bylinek, jogurtu a střídky z chlebu jsou super šťavnaté a dobré. Asi už jste si všimli, že já… Číst dále
Milovníci masa se podle mě dělí na dvě skupiny. Ta první nedá dopustit na maso nasladko, jako je například kachna na pomerančích nebo cokoliv na medu. A ta druhá skupina potom samozřejmě tvrdí, že sladká úprava masa není nic pro ně. Takže pokud patříte do té první skupiny, kuře na švestkách a… Číst dále
Na tento recept budete potřebovat dobře vyzrálé kančí maso. Investujte do dobrého masa buď z oblíbeného řeznictví, nebo přímo od myslivců. 2 porce25 minut + smaženísnadnéIngrediencena kančí steak:2 vyzrálé kančí steaky3 lžíce dijonské hořčicestřední cibulearašídový olej 2 plátky… Číst dále
O mně
Abychom se lépe poznali, zkusím vám říct pár slov o mně. V létě roku 2019 jsem odstátnicovala ze žurnalistiky & mediálních studií na FSS v Brně a občas mi teď přijde dopis s titulem Mgr.
Splnila jsem si svůj sen a pracuji jako copywriterka a markeťačka na volné noze. Moje služby najdete na: www.annakolaskova.cz
Na myšlenku založit si tenhle blog mě před 6 lety přivedl můj Kája, kterého jsem poznala při lezení na skalách. Čímž vám tak trochu napovídám, kde nejraději trávím čas: na horách, v přírodě, na kole, a v zimě pak třeba na běžkách. Nepohrdnu ale ani dobrou kávou a dortíkem v jedné z brněnských kaváren, jsem zkrátka taková univerzální.
Na tadáč, jak mu s láskou říkám, nejraději tvořím zdravé & rychlé recepty, které jsou použitelné pro každý den.
Moc ráda vás inspiruju, ale ještě raději mám, když vy inspirujete mě. Budu proto ráda, když mi napíšete - třeba o tom, jaké články byste tady rádi viděli. Děkuju, že jste tady se mnou!
Vaše Anička
Anna Kolásková (Jančevová)