Recepty

Vegetariánské Veganské a raw Maso Ryby a mořské plody Sladké Nápoje

Speciály

Snídaně & brunch Škola vaření Zahraniční kuchyně Tapas Tipy na dárky Na cestách Blog
Vyhledávání

Vyhledávání: #hotovo do 20 minut

12.7.2018
Tapiokový puding s čokoládovým krémem

Tapiokový puding s čokoládovým krémem

V suterénu u nás na FSS máme posezení pro studenty. Dřív to býval klasický studentský bufet, kde si člověk koupil koláč a kafe a tomuto místu se říkalo roztomile - Krmítko. Teď je z toho spíš taková fancy drahá kavárna, kde si sice asi vybere každý, ale co tomu taky pěkně odpovídá, je cena.No… Číst dále


Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+
#hotovo do 20 minut #s čokoládou #bezlepkové #bez laktózy #puding
1.7.2018
Superrychlé těstoviny s brokolicí

Superrychlé těstoviny s brokolicí

Nejlepší recepty vznikají z nedostatku, u mě tedy z nedostatku času. A tak jsem jednou, když jsem pracovala z domu, vymyslela tohle super jídlo. Jeho příprava vám zabere 15, maximálně 20 minut a skvěle vás zasytí. Navíc neušpiníte moc nádobí a jídlo můžou bezlepkáři, bezlaktózaři i vegani. Tak ho… Číst dále


Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+
#těstoviny #hotovo do 20 minut #hlavní jídlo #bezlepkové #bez laktózy
10.5.2017
Pad Thai: thajské národní jídlo

Pad Thai: thajské národní jídlo

Konečně jsem se dostala k tomu, abych pro vás připravila recept na thajské národní jídlo. Pad Thai jsme s Kájem jedli v Thajsku pořád. Dali jsme si ho hned první večer po příletu do Bangkoku, vychutnávali ho u pláže v Krabi a tuším, že jsme si ho dali i náš poslední den v Thajsku. Čím víc Pad Thaiů… Číst dále


Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+
#hotovo do 20 minut #hlavní jídlo #bezlepkové #bez laktózy
3.2.2017
Cizrna s rajčaty a mladou mrkví

Cizrna s rajčaty a mladou mrkví

Tenhle recept vznikl úplnou náhodou, ostatně jako mnoho dalších u mě: z nedostatku. Asi před dvěma týdny byl Kája nemocný, a tak jsem mu nabídla, že mu přivezu oběd. Česnečku jsem koupila u zlatých Ocásků, ale co jako dvojku? Neměla jsem moc času, a ve spížce jsem našla jen své stálice: cizrnu… Číst dále


Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+
#luštěniny #hotovo do 20 minut #hlavní jídlo #bezlepkové #bez laktózy
16.8.2016
Bazalkový hummus

Bazalkový hummus

Bazalkový hummus se teď v létě stal takovým mým oblíbencem, protože je lehký, strašně jednoduchý na přípravu a výborný, to je jasné. Domácích hummusů jsem vyzkoušela už spoustu a existuje taky nekonečno receptů. Tento je díky přidané vodě hodně krémový a v chuti spíše připomíná… Číst dále


Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+
#luštěniny #hotovo do 20 minut #předkrm #zdravá svačina #bezlepkové #bez laktózy

Recepty

Vegetariánské

Veganské a raw

Maso

Ryby a mořské plody

Sladké

Nápoje

Speciály

Snídaně & brunch

Škola vaření

Zahraniční kuchyně

Tapas

Tipy na dárky

Na cestách

Blog

#Vánoce #pečivo #zavařování #luštěniny #Velikonoce #polévka #salát #hotovo do 20 minut #s čokoládou #předkrm #zdravá svačina #kynuté těsto #hlavní jídlo #bezlepkové #bez laktózy #těstoviny #imunita #spolupráce #dýně #cuketa #červená řepa

​O mně

Abychom se lépe poznali, zkusím vám říct pár slov o mně. V létě roku 2019 jsem odstátnicovala ze žurnalistiky & mediálních studií na FSS v Brně a občas mi teď přijde dopis s titulem Mgr.

Splnila jsem si svůj sen a pracuji jako copywriterka a markeťačka na volné noze. Moje služby najdete na: www.annakolaskova.cz

Na myšlenku založit si tenhle blog mě před 6 lety přivedl můj Kája, kterého jsem poznala při lezení na skalách. Čímž vám tak trochu napovídám, kde nejraději trávím čas: na horách, v přírodě, na kole, a v zimě pak třeba na běžkách. Nepohrdnu ale ani dobrou kávou a dortíkem v jedné z brněnských kaváren, jsem zkrátka taková univerzální. 

Na tadáč, jak mu s láskou říkám, nejraději tvořím zdravé & rychlé recepty, které jsou použitelné pro každý den.

Moc ráda vás inspiruju, ale ještě raději mám, když vy inspirujete mě. Budu proto ráda, když mi napíšete - třeba o tom, jaké články byste tady rádi viděli. Děkuju, že jste tady se mnou! 

Vaše Anička 

Anna Kolásková (Jančevová)

anna@kolaskova.cz

© Tadyhlady.cz 2015 - 2016

Vytvořeno na systému webguide.cz