Speciály: Zahraniční kuchyně


Ze zahraničních kuchyní připravuji nejraději ty středomořské, ve kterých je většinou minimum ingrediencí, ale chuť je vždycky výborná. Pak mám ráda taky asijská a pálivá indická jídla. Naštěstí máme indických restaurací v Brně dost, a tak přípravu dost často nechávám profíkům .)

Boršč

Boršč

Boršč jsem poprvé ochutnala letos v zimě. Hledala jsem nějakou sytou polévku, které bych mohla udělat kotel a dali bychom si ji po návratu z výšlapu. No a boršč si mě získal, takže ho moc doporučuji i vám. Boršč za mě rozhodně spadá do kategorie slow cooking. Potřebuje svůj čas.… Číst dále


Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem jednoznačně patří mezi má oblíbená bezmasá jídla. Kombinaci rajčat, špenátu, ricotty a parmezánu jsem zkrátka nenávratně propadla. Při vytváření tohoto receptu jsem se částečně inspirovala u mého oblíbence Jamieho Olivera. Při výrobě receptu nešetřete jak… Číst dále